De therapeut

Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met me te verdiepen in complementaire geneeswijzen. Aanleiding waren vage klachten die door middel van toegepaste kinesiologie als sneeuw voor de zon verdwenen. Hoe kon het dat iemand via een spiertest kon achterhalen waar ik energie verloor en waarom? Als net afgestudeerde bedrijfskundige informaticus moest er toch een logische verklaring voor zijn?

Mijn interesse was gewekt en al snel schreef ik me in voor de cursus Touch for Health. Een opleiding tot  Reiki master en Bachbloesem therapeut waren de vervolgstappen. Enige tijd later werd ik getest via de Ondévit methode en er volgde er al snel een driejarige opleiding tot Ondévit therapeut. Een mooie therapievorm die onbalansen opspoort en het zelfgenezend vermogen direct weer stimuleert. Via deze methode heb ik al heel wat mensen weer op weg kunnen helpen.

Bewust worden hoe je omgeving invloed kan hebben op je energiesysteem brengt je stappen vooruit!

Inmiddels heb ik de opleiding tot Ondévit therapeut afgerond en zal ik me de komende tijd blijven verdiepen in nieuwe technieken en inzichten.
De cliënten waarvoor ik juiste technieken in huis heb en die open staan voor ontwikkeling door middel van Ondévit energie, u dus, heet ik dan ook van harte welkom op mijn site.

Op dit moment voer ik nog een part-time praktijk en heb al menig cliënten met succes mogen testen. Verder ben ik als erkend Ondévit therapeut aangesloten bij de Ondévit Therapeuten Vereniging. Leest u gerust de site door en bekijkt u zeker het filmpje op de site waarin op eenvoudige manier wordt uitgelegd hoe de Ondévit methode in zijn werk gaat.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met me op. Via de contactpagina kunt u een mailformulier vinden.

Noël Garnier